Forside

Fra OdsWiki

Skift til: Navigation, Søgning

Indholdsfortegnelse

Ugens artikel: Fredløv Nielsen

Fredløv Michael Nielsen, Borrevangsgård, Lykkebjergvej 1, matr. nr. 14a, Høve, Odsherred.
Borrevangsgården ca. 1984.

Han er født på Brydebjerggård i Stubberup den 26. september 1912, som søn af gårdejer Nicolai Nielsen, og hustru Theodora Marie Kamilla Larsen.

Han har - bortset fra 4 år som kontrolassistent - altid været ved landbruget.

De første år af hans ægteskab havde han og hustruen en mindre ejendom ved Kulås Skov.

1946 købte de Borrevangsgård i Høve.

1982 driver Fredløv Nielsen gården i samarbejde med sønnen Jørgen, der har nabogården.

Fredløv Nielsen har aldrig givet sig tid til offentlige erhverv.


Kilde: Holbæk Amts Venstreblad 22. september 1982. - Arkivalier Online 2013.--SOC 4. jan 2013, 13:18 (CET)Søg på Odswiki

Antallet af indholdssider på vores lokalhistoriske leksikon, Odsherred Wiki, er nu over 10.000 sider. Der er altså efterhånden gode muligheder for at finde svaret på lige dit spørgsmål om Odsherred her.

Du kan finde artikler på Odsherred Wiki ved at benytte søgefeltet til venstre eller ved at benytte en eller flere af de mere systematiske indgange nedenfor. Få adgang til flere søgemuligheder her.

Odsherred Wiki fra A til Å

A B C D E F G H I JK L M N O P Q R S T U V W 'X Y Z ÆØÅ

Alle Artikler fra A til Å

Andre søgemåder i Odsherred Wiki

Søg på kategori / emne

Se de 10 mest læste artikler

Se seneste 10 artikler

Bliv Wiki-Skribent !

Idéen med OdsWiki, er at gøre det muligt for mange mennesker at dele deres viden om forskellige områder med mange andre. Odsherred Wiki bliver først rigtig god, hvis alle med viden om dele af Odsherreds historie deler den viden med andre her på siden. Vær med til at bidrage ved at blive skribent.

Det bedste ville være, at alle bare kunne gå i gang med at skrive her og nu. Men desværre har også spammere opdaget vores side.

Vi bliver derfor desværre nødt til at bede jer oprette jer som brugere, før I kan gå i gang. I kan blive opretttet som brugere ved at sende en mail til sidens administrator Kim Mariegaard, kma@odsherred.dk.

OdsWiki er beregnet til faktuelle artikler om lokalhistoriske emner. Teksten er altså det primære - mens de uploadede foto's m.m. kun skal illustrere artiklernes tekstindhold. Brug ikke Wiki'en til visning af billeder - til det formål har vi billedgalleriet, billeder.bibod.dk.

Personlige værktøjer